Osnovna Obuka za bartendere / Za početnike ali i za one koji rade.
8 nedelja obuke, 3 eskurzije, teorija-stručna predavanja, stručna degustacija destilata, praktična nastava – kokteli, priprema za rad na brodu i inostranstvu.
Period održavanja:
Beograd: januar, april, septembar / Trening Centar Novi Sad: mart, oktobar / Hotel Sheraton
– Obuka se može raditi i individualno – termini su po9 dogovoru.
Trening za profesionalce / Za profesionalne bartendere, kuvare, somelijere.
3 nedelje treninga, finansije i preopening bara, svet bilja, korenja i trava, biteri, šećeri i kiseline, ice carving, molekularna miksologija i kulinarske tehnike, uparivanje hrane i koktela.
Ono što želimo da istaknemo jesu predavači, koje čine uspešni i kvalitetni šefovi kuhinja, profesori sa fakulteta, tehnolozi, bartenderi, psihoterapeuti
Period održavanja: Mart/April. Beograd Trening Centar
Konsalting
Celokupna ili parcijalna postavka ugostiteljskih objekata, projektovanje bara, kreiranje celokupne ponude pića, finansije bara i lokala, trening i obuka osoblja
Trening Kamp / Za početnike ali i za one koji rade.
2 nedelje obuke, 2 eskurzije, teorija-stručna predavanja, stručna degustacija destilata, praktična nastava – kokteli.
Period održavanja:
Zlatibor/Užice: Proleće i Jesen / Hotel Central Inn
Školica ljubitelja koktela / Za one koji bi naučili da prave koktele, za one koji vole koktele, za one koji žele da iznenade sebe ili nekog dragog.
3 dana šejkovanja, stirovanja, degustacija i druženja. Tema školice po izboru. Period održavanja:
Jun, juli, novembar, decembar / Beograd Trening Centar
Za organizovanu grupu termin po dogovoru.
Team Building / Zabava za zaposlene u trajanju od par sati, sa zalogajima ili bez.