Sommelier Akademija 7 Stars

Akademija profesionalnih Someliera 7 STARS osnovana je 2016.g. kada i počinje sa radom. Akademiju je osnovao Miroslav Radojčin, osnivač prvog srpskog udruženja Sommeliera SASM & SERSA, čiji je predsednik i lider bio 12 godina i SERSU uveo u Međunarodnu Asocijaciju Someliera – ASI. Miroslav Radojčin je u više zemalja Sveta i u Srbiji je bio sudija, organizator, predsednik i direktor komisije najprestižnijih takmičenja za ocenjivanje vina i ujedno postavio standarde struke svih udruženja koji preko SERSA imaju članstvo u Međunarodnoj asocijaciji sommeliera ASI. Miroslav Radojčin je Direktor Sommelier Akademije 7 STARSa i u svom timu ima najbolje sommeliere iz Srbije koji su aktivno prisutni i svojim radom doprinose promociji struke na svim kontinentima i poznati su i priznati u celom Svetu.
Cilj Sommelier Akademilje 7 Stars je prosperitet svih Sommeliera i podizanje nivoa znanja i struke. Jedan od osnovnih ciljeva 7 STARSa je da svakog profesionalca obučimo i naučimo da strast prema vinu pretvori u profesiju. Uz pomoć centara i ustanova koje doprinose kvalitetu Hotelijersko – restoraterskom sektoru u regionu, Sommelier Akademija svoje kandidate usmerava u istom pravcu koji može doprineti kvalitetu usluge u hotelima i restoranima, kao i ličnom prosperitetu svakog sertifikovanog Sommeliera i Menadžera ka izgradnji bolje i uspešnije karijere.
Akademija 7 STARS ima zadatak da ugostiteljskim objektima predstavi potencijal Sommeliera koji uspešno završe kurseve Akademije. Standard 7 Stars Akademije, pomaže najprestižnijim regionalnim vinarijama, restoranima i hotelima u vrhunskoj usluzi , prodaji i promociji.
Pored rada u ugostiteljskim objektima, 7 STARS organizuje dosta putovanja po vinarijama u različitim regionima. U svom trening centru imamo objekat u kome pored veština i znanja o vinima, pružamo usluge iz spektra gastronomije. U našoj Akademiji gostiju najbolji domaći šefovi i kuvari iz regiona, koji svim našim članovima u sjajnoim ambijentu prenose svoja iskustva kroz najukusnije zalogaje.
Više informacija o Sommelier Akademiji 7 Stars možete naći na web sajtu www.sommelier.rs

 

Pridružite se najboljima – Budite deo elite !!!