Industrija restorana nastavlja da se razvija iz godine u godinu, potpomognuta napretkom tehnologije i trendovima potrošača. Čak i bez pandemije, svesni ste da je brzo prilagođavanje jedini način da opstanete i uspete na ovom konkurentnom tržištu. U 2020. godini, dostava hrane je naglo procvetala širom sveta, jer je pandemija primorala ljude da ostanu kod kuće i naručuju putem interneta.
Ovo je stvorilo veoma konkurentno digitalno tržište gde se restorani neprestano bore da osvoje i zadrže svoje kupce. Ipak, samo uvođenje dostave nije dovoljno da inspiriše ljude da nastave da naručuju iz Vašeg restorana – morate da plasirate svoju dostavu onlajn i da upotrebite adekvatnu tehnologiju i taktike da učinite proces naručivanja jednostavnijim i lakšim za Vaše kupce.
Danas ćemo sve navedeno posmatrati iz novog ugla i dati Vam pet dobrih saveta koje možete primeniti odmah kako biste plasirali dostavu Vašeg restorana onlajn. Evo šta treba da uradite kako biste sebi osigurali stabilnost, rast, i zadržali svoje kupce.