FAQ

O: HORECA Zajednica je jedinstvena online platforma namenjana svim koji se na neki način bave ugostiteljstvom u Srbiji kao i svim ljudima koji svoju budućnost vide u ovom sektoru. Na samoj platoformi se možete informisati o širokom portfoliju kompanije Coca-Cola HBC Srbija , upoznati se sa inovacijama na tržištu, razmenjivati znanje i iskustvo, postaviti oglas ako tražiti ili nudite posao, možete unaprediti svoje komunikacione i poslovne veštine, a i imate mogućnost da nam kroz sekciju Podrška postavite pitanje ako vam je potrebna pomoć.

O: Porudžbine se isključivo vrše kontaktiranjem vašeg komercijaliste, a o asortimanu naših proizvoda se možete informasati putem aplikacije u delu "Naš jednistvenih 24/7 portfolio".

O: U odeljku Podrška Partnerima kliknite na ikonicu Frižideri, popunite jednostavni formular i kolege zadužene za pomoć oko frižidera će vam se ubrzo javiti.

O: U odeljku Podrška Partnerima kliknite na ikonicu Oprema, popunite jednostavni formular i kolege zadužene za opremu će vam se ubrzo javiti.

O: U odeljku Podrška Partnerima kliknite na ikonicu Točilice za lokale, popunite jednostavni formular i kolege zadužene za pomoć oko frižidera će vam se ubrzo javiti.

O: U odeljku Podrška Partnerima kliknite na ikonicu Ostalo, popunite jednostavni formular sa opisom ideje i kolege zadužene za ovaj deo će vam se ubrzo javiti.

O: Poželjno je da otvorite još jedan nalog za poseban lokal, ali nije neophodno. Sa jednim nalogom možete postavljati više oglasa, pa tako i oglas za vaš drugi „lokal“.

O: U aplikaciji u delu Berza poslova/Postavi oglas za posao, popunite formular i vaš oglas će biti postavljen najkasnije u roku od 24h. Oglas će biti vidljiv, tj. aktuelan do datuma koji ste naveli u polju "Rok za prijavu". Vaš oglas možete izmeniti, produžiti ili obrisati za vreme njegovo trajanja.
Putem email adrese koji ste naveli u polju "Kontakt email" stiće Vam prijave kandidata.

O: Da, oglas može da se "produži" tokom njegovo trajanja, tako što ćete u delu Berza poslova/Moji poslovi, klikom na simbol "olovke" izmeniti podatke, tj. promeniti rok za prijavu. Ako je oglas u potpunosti istekao, možete nas kontaktirati putem Dela Podrška partnera/Kontaktirajte nas, kliknite na ikonicu Ostalo i navedite nam podatke o oglasu, kako bismo ga obnovili za vas.

O: Putem aplikacije u delu Podrška/Moje prijave, možete kliknuti na simbol "olovčice" i izbrisati svoj oglas.

O: Na pravom ste mestu! Kreirajte svoj profil na aplikacije, unesite relevantno iskustvo koje potencijalno posedujete. Unapredite svoje znanje kroz polje Razmena znanja i dopunite svoj profil. Što više budete radili na unapređenju svojih poslovnih veština povećavate svoju konkurentnost na tržištu rada.