Životne veštine

Komunikacija

Nauči kako da komunicirate  na pravi način tj. kako da tvoje poruke budu razumljive i shvaćene. Pogledaj kako da napišeš dobar CV i propratno pismo i kako da ostaviš dobar utisak na razgovoru za posao. Pored toga, dobra komunikacija je prvi korak ka izgradnji odnosa sa kolegama, saradnicima i kupcima.

Prijavi se

Lični razvoj i razumevanje
sopstvene ličnosti

Pravu karijeru ćeš odabrati samo ako prvo dobro upoznaš sebe. U ovom modulu nudimo ti praktične savete kako da kroz samoprocenu pronađeš pravac u kojem treba da se dalje razvijaš i koji su to sve alati za lični razvoj. P.S. Pre ovoga obavezno uradi i test samoprocene ličnosti 😊

Prijavi se

Interakcija i umrežavanje

U ovom modulu naučićeš kako da kreiraš svoju mrežu kontakata ali I kako da te kontakte tokom vremena održavaš. Pored toga očekuju te i praktični saveti kako napraviš svoj LinkedIn profil i kako ga dalje koristiti za umrežavanje i pronalaženje posla.

Prijavi se

Ja i drugi – povratna
informacija

Želiš da poboljšaš sebe i unaprediš svoja znanja i veštine? Nauči kako da od svog šefa, profesora ili prijatelja tražiš povratnu informaciju koja će ti pomoći da se dalje razvijaš.

Prijavi se